"Животът в мрежата" с Ели Гигова

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

С подхода си към преговорите за Брекзит Тереза Мей успя да насъска срещу себе си както острите застъпници на твърд Брекзит, така и проповедниците за оставане в ЕС сред съпартийците си.

Тази новина идва на фона на многохиляден протест в Лондон този уикенд, като участниците настояват за провеждане на втори референдум.

По улиците на английската столица можеха да се видят толкова оригинални банери, че много от участниците дори ги споделиха в социалната мрежа Туитър. Кейлеб публикува следния плакат: “Ако напуснем ЕС, аз отивам да живея на Марс".

Роб Брукс постна тази критика към провеждането на преговорите: “Това са най-лошите търговски преговори от излизането на ‘Междузвездни войни: Невидима заплаха".

Този потребител в Туитър публикува следния постер, който изобразява популярният в Западна Европа белгийски анимационен филм Тинтит, чийто герой постоянно попада в трудни ситуации. Този път Тинтин е на лодка в огромно вълнение, която пътниците сами са си я подпалили.

Комичен призив също се радваше на голям интерес в социалните мрежи. “Тъща ми живее в Испания. Моля ви, не ги карайте да я връщат”, призова властите демонстрантът на снимката.

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад