Кралицата на Боливуд

Ромео и Жулиета в ЛондонРомантична музикална драма

Държава: Великобритания
Година: 2002
Времетраене: 89 минути
За продукцията

Режисьор Джереми Удинг

В ролите: Прия Калидас, Джеймс Макавой, Киаран макменамин, Рей Пантаки, Кат Батена, Карън Шеназ Дейвид, Рони Джути, Амерджит Деу, Бади Узаман, Мат Бардък, Иан Макшейн и др.

Уестсайдска история се пренася на изток - в боливудски мюзикъл за влюбени, прекрачили граници, семействата си и закона...

19-годишната пакистанка Джина има всичко, което може да иска на нейната възраст - образование в бизнес колеж, работа през уикенда в семейната фирма и приятел, който е "мечтан трофей" в очите на другите момичета. Тя обаче мечтае за друг, по-романтичен и изпълнен с приключения, живот - като в любимите й боливудски филми. Запленена от блясъка на киното и звуците на музиката, Джина тайно сформира група, изоставя "избрания" годеник и заминава за Лондон.

Там е спасена от шотландеца Джей, който е избягал от скучния провинциален пейзаж, за да търси в големия град възможност за пари и нова изява. Двамата се свързват с музиката и откриват любовта, но връзката им е тайна, защото семейството на Джина не допуска тя да се омъжи за... бял мъж.

Модерен Лондон, пъстроцветен Боливуд и музикалните хитове на 60-те в една приказка за забранената любов

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад