Какво искат жените

Най-накрая един мъж, който ги слуша...Романтична комедия

Държава: САЩ
Година: 2000
Времетраене: 127 минути
Какво искат жените
За продукцията

Режисьор Нанси Майерс

В ролите: Мел Гибсън, Мариса Томей, Хелън Хънт, Алън Алда и др.

"Каква е разликата между съпругата и работата? - След 10 години работата все още те иска".

След битов инцидент рекламен агент е надарен или... наказан да "чете" женските мисли

Поучителна комедия с търсено послание и двойнствен резултат

Първо: Жените постоянно се оплакват от мъжете, косата и фигурата си. Истината е, че жените не знаят какво точно искат, но знаят със сигурност, какво не искат.

Второ: Мъжете нямат подход към жените - общуват различно и искат други неща. Да четат женските мисли е единственият начин да ги разберат...И пак не е сигурно...

Сексапилният Ник Маршал - плейбой от Чикаго, счита себе си за божи дар към женската половина на човечеството. На върха в една от водещите рекламни агенции, той мисли, че трябва да получи следващото си издигане в кариерата или е трябвало... Шефът обаче решава, че една жена по-добре ще поеме товара.

И скоро в агенцията се появява талантливата и очарователна експертка Дарси Макгуайър като шеф на Ник. Изпълнявайки първото й задание в домашни условия, Ник забравя основната забрана на производителите на сешоари в банята и става жертва на инцидент в ел.инсталацията, след който се сдобива с уникален дар: може да чете женските мисли. Отначало отчаян, впоследствие открива в дефекта си невероятен шанс да атакува своята конкурентка, като изпреварващо продава нейните идеи за свои. Освен това я подкупва с реплики като "сродна душа".

Ник е егоистичен, богат и известен съблазнител. Повечето от жените в живота му обаче мислят, че той е егоцентиречн мухльо заради начина, по който къса с тях. Дори 15-годишната му дъщеря чувства, че липсата на връзка помежду им се дължи именно на лошите му комуникативни способности с жените. Сега, въоръжен с ново умение, сред обичайните си контакти с жените наоколо, Ник разбира, че всичките, които го ухажват, всъщност не си падат много по него...

За да ги изследва докрай, той се опитва да влезе в "женската кожа" - грим, прическа, фитнес, танци, интереси, свободно време...Колкото повече опознава тях, толкова повече разбира за себе си...Но не може да предвиди всичко. И докато коварният му план се развива с пълна сила, се появява непредвидено препятствие - Любовта.

*zr


Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад