РЕКЛАМА

Бразди | Как се прави овцеферма еталон | Части от предаването - 4

Как се прави овцеферма еталон 00:27:15

БНТ 1 | 03.02.2018 | Бразди

Как се прави овцеферма еталон

Как се прави овцеферма еталон
Модерното млечно овцевъдство в България 00:12:06

БНТ 1 | 03.02.2018 | Бразди

Модерното млечно овцевъдство в България

Модерното млечно овцевъдство в България
Наталия и Владимир Йорданови: Тайната на хляба е в споделянето 00:07:23

БНТ 1 | 03.02.2018 | Бразди

Наталия и Владимир Йорданови: Тайната на хляба е в споделянето

Наталия и Владимир Йорданови: Тайната на хляба е в споделянето
През зимата в Трънско - красиво и... пусто 00:05:52

БНТ 1 | 03.02.2018 | Бразди

През зимата в Трънско - красиво и... пусто

През зимата в Трънско - красиво и... пусто

Темите в предаването:

Ще ви покажем една ферма за млечни овце, каквато едва ли сте виждали другаде у нас или по света.

В нашите минути тази седмица ще ухае и на прясно опечен хляб. Ароматът идва от една малка семейна пекарна в Плевен.

Ще стигнем и до един от най-дивите и прелестни райони в България, за да видим как прекарват зимата селца, в които са останали по 15-20 души. Ще ви заведем в Трънско, където е много екзотично, много красиво, но и много пусто.

Гледайте "Бразди" всяка събота от 12:30 часа по БНТ1!

Как се прави овцеферма еталон
"Бразди" - 03.02.2018

РЕКЛАМА