Йоанна Темелкова и Мартин Гяуров - гости в „Извън играта“ по БНТ HD

Очарователната актриса от хитовия сериал на БНТ „Под прикритие“ – Йоанна Темелкова и талантливият актьор Мартин Гяуров ще бъдат гости в „Извън играта“ по БНТ HD тази седмица. С водещата Люба Пашова те ще разговарят за любовта, за мечтите, за ролите в театъра и киното, за амбициите преди и сега, и за откриването на комфорта със самия себе си – в личен и професионален план.

15:22, 07.07.2017
Йоанна Темелкова и Мартин Гяуров - гости в „Извън играта“ по БНТ HD

Номинираните за „Двойка на годината“ през 2014 днес се радват на новия член на семейството – малкия Филип. Какъв ще е талантът му и дали ще поеме по „звездния път“ на родителите си все още е рано да се предполага. Като малък Мартин Гяуров имал подчертан афинитет към спорта, а Йоанна Темелкова искала да стане журналистка. Днес и двамата се нареждат сред популярните съвременни български актьори.

През 2014 година Мартин Гяуров е номиниран за наградата „Аскеер“ в категория „Поддържаща мъжка роля“ за ролята на Алекс в постановката „Покана за вечеря“. Известността на Йоанна Темелкова идва с ролята Ния Туджарова, дъщерята на Джаро, в „Под прикритие“.

Изборът на Мартин Гяуров да гради кариера в средите на изкуството е труден, защото постоянно се налага да бяга от сянката на популярността на своя дядо – световния бас Николай Гяуров, и на баща си – диригентът Владимир Гяуров. От своя страна Йоанна Темелкова избира нелекия път да напусне театър „София“, където пламва любовта им с Мартин, и да поеме към несигурната професия на свободен артист.

Какво още ще споделят Йоанна Темелкова и Мартин Гяуров в предпоследното издание на предаването „Извън играта“ за сезона – зрителите ще научат в събота (8 юли) от 22:00 часа по БНТ HD.

Гледайте предаването „Извън играта“ в събота (8 юли) от 22:00 часа по БНТ HD!

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад